Rólunk

A professzionális kiszervezést biztosító Humán Labor Quality Kft. 2022 óta stratégiai partnere az ország egyik piacvezető több, mint 30 éve működő, országos irodahálózattal rendelkező munkaerő szolgáltató cégcsoportnak

 A 2024-es évben küldetésünk, hogy strukturált átszervezéssel növeljük Megrendelőink bizalmát és elégedettségét, azáltal, hogy a vállalkozási tevékenységeinket önálló cégben végezzük, és a megfelelő szakemberek megtalálásával és bevonásával újjáépítjük a kiszervezési szolgáltatást.

Küldetésünk
Minden felmerült vevői igényre összetett szolgáltatást nyújtani, amelyet kiemelkedő toborzási háttérrel, hosszútávú partnerségi megközelítés támaszt alá.

Megbízóink igényeire szabott, komplex szolgáltatási csomagot biztosítunk ügyfeleink számára
Víziónk
Megbízóink stratégiai partnereként hosszútávon teljeskörű minőségbiztosítási szolgáltatásokat és megoldásokat kínáljunk a legjelentősebb iparágakban és azok ellátási láncában.

Értékeink

  • Magas szintű, ISO minősített szolgáltatás és LEAN szemlélet,
  • Mély szakmai elhivatottság,
  • Integritás és titoktartás,
  • Proaktivitás és elszámoltathatóság,
  • Elkötelezettség munkatársaink elégedettsége, fejlődése és biztonsága iránt,
  • Ügyfeleink számára olyan személyre szabott ajánlatok kidolgozása és biztosítása, amelyek 100%-ban megoldást nyújtanak kihívásaikra és teljes mértékben megfelelnek az elvárásaiknak.

Varga Zsuzsa -ügyvezető

„A lehetetlent azonnal, de a csodára egy kicsit várni kell”

 

Autóipari minőségbiztosítási pályafutását 2006-ban kezdte egy japán TIER1-es beszállítónál, oktatóként, amit megelőző néhány évben tapasztalatot szerzett az elektronikai iparban is, ahol több területen kipróbálta magát, mint pl. a logisztikai és a gyártási tevékenységek. Az évek alatt folyamatosan fejlesztve önmagát a LEAN szemlélet felvételétől az ISO/TS 16949 alkalmazásán át, a VDA 6.3 auditori képzettségig mára közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségbiztosítás területén.

 2014-től irányt változtatott és minőségbiztosítási szolgáltató cégeknél kamatoztatta tudását és tapasztalatát. A Humán Labor Quality Kft. vezetését 2023-ban vette át, személyes célként kitűzve a cég újjáépítését. Munkáját a „meg tudom csinálni” és a „meg akarom csinálni” gondolkodásmód vezérlik. Minden új feladatot, egy új kihívásnak tekint, eltökélt célja, hogy a legjobb megoldást találja meg az ügyfelei részére.