Elindult a Humán Labor Quality

2024. május elején professzionális kiszervezést biztosító Humán Labor Quality Kft. 2022 óta stratégiai partnere az ország egyik piacvezető több, mint 30 éve működő, országos irodahálózattal rendelkező munkaerő szolgáltató cégcsoportnak.

Varga Zsuzsa, ügyvezető elmondta, hogy a 2024-es évben a cég küldetése, hogy strukturált átszervezéssel növeljük Megrendelőink bizalmát és elégedettségét, azáltal, hogy a vállalkozási tevékenységeinket önálló cégben végezzük, és a megfelelő szakemberek megtalálásával és bevonásával újjáépítjük a kiszervezési szolgáltatást.

Zsuzsa mottója garancia a sikerre:

„A lehetetlent azonnal, de a csodára egy kicsit várni kell”

Autóipari minőségbiztosítási pályafutását 2006-ban kezdte egy japán TIER1-es beszállítónál, oktatóként, amit megelőző néhány évben tapasztalatot szerzett az elektronikai iparban is, ahol több területen kipróbálta magát, mint pl. a logisztikai és a gyártási tevékenységek. Az évek alatt folyamatosan fejlesztve önmagát a LEAN szemlélet felvételétől az ISO/TS 16949 alkalmazásán át, a VDA 6.3 auditori képzettségig mára közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségbiztosítás területén. 2014-től irányt változtatott és minőségbiztosítási szolgáltató cégeknél kamatoztatta tudását és tapasztalatát.

A Humán Labor Quality Kft. vezetését 2023-ban vette át, személyes célként kitűzve a cég újjáépítését. Munkáját a „meg tudom csinálni” és a „meg akarom csinálni” gondolkodásmód vezérlik. Minden új feladatot, egy új kihívásnak tekint, eltökélt célja, hogy a legjobb megoldást találja meg az ügyfelei részére.